♡ DUKSA

25,00 

Udobna duksa s kapuljačom od kvalitetnog, debljeg pamuka. Kroj je malo širi. 🙂
Dostupna je i u mini verzijiklikni OVDJE.

Materijali: 80% PAMUK 20% POLIESTER

25,00 

Veličina
This option is required
XS S/M
Clear selection
Kupnjom ove Blisterice, skupit ćeš 25 Blister bodova!
Kupnjom ove Blisterice, skupit ćeš 25 Blister bodova!

Udobna duksa s kapuljačom od kvalitetnog, debljeg pamuka dostupna u tamnozelenoj boji.

Provjeri mjere

✂ Mjere su uzete kada Blisterica nije obučena. Preporuka je da naše mjere usporedite sa mjerama vlastite odjeće sličnog kroja, NE sa mjerama tijela.

✂ Moguća su minimalna odstupanja od navedenih mjera i odstupanja u boji zavisno o postavkama ekrana.

S/M (36/38): Širina ramena (mjereno od šava do šava): 14 cm • Dužina rukava: 59 cm • Opseg prsa: 102 cm • Dužina (mjereno ispod kapuljače): 60 cm

Način plaćanja


PLAĆANJE POUZEĆEM (gotovinski pri preuzimanju paketa) moguće je za narudžbe koje dostavljamo u Hrvatskoj. Izuzetak su posebne narudžbe kod kojih je odabrana opcija skraćivanja dužine, tada je moguće isključivo plaćanje unaprijed, uplatom.
PLAĆANJE UPLATOM NA RAČUN - Plaćanje putem uplatnice ili internet bankarstvom. Ukoliko želite ostvariti besplatnu dostavu za narudžbe iznad 55€ ili odabirite opciju skraćivanja tada je potrebna prethodna uplata. Za dostavu izvan granica Hrvatske način plaćanja je isključivo uplatom na račun.

Dostava


Uslugu dostave vrši dostavna služba DPD. Vrijeme dostave za RH: ukupno 2-5 radnih dana od zaprimljene narudžbe, tj. vidljive uplate. Neradni dani i dan kada je poslana narudžba ne računaju se u vrijeme dostave. VRIJEME DOSTAVE: ukupno 2-5 radnih dana od zaprimljene narudžbe tj. vidljive uplate. Neradni dani i dan kada je poslana narudžba ne računaju se u vrijeme dostave. Vrijeme dostave je informativnog karaktera te ovisi o kurirskoj službi te mjestu gdje se narudžba zaputila, za otočnu dostavu u pravilu vrijedi nešto sporija dostava dok za veće kopnene gradove kraća. Rok dostave ne možemo garantirati niti zajamčiti.

Možda će vam se također svidjeti…

...

Product has been added to your list.