DOSTAVA ZA HRVATSKU 

Za RH moguća je dostava putem dostavne službe “DPD” ili dostava na paketomate “BOX NOW”

Cijena dostave DPD je 4€ (pouzeće ili prethodna uplata).
Cijena dostave na paketomat “BOX NOW” je 2.20€  (nije moguće plaćanje pouzećem).

Besplatna dostava: Za narudžbe koje prelaze 55 € ako je način plaćanja prethodnom uplatom.

Ukoliko je dostava bila besplatna te pri povratu robe i storniranju proizvoda to više nije, tada kupcu vraćamo iznos umanjen za troškove prve dostave koja je gratis isključivo za račun koji prelazi 55 €.

 

Vrijeme dostave: ukupno 2-5 radnih dana od zaprimljene narudžbe tj. vidljive uplate. Neradni dani i dan kada je poslana narudžba ne računaju se u vrijeme dostave.

Vrijeme dostave je informativnog karaktera te ovisi o kurirskoj službi te mjestu gdje se narudžba zaputila, za otočnu dostavu u pravilu vrijedi sporija dostava dok za velike kopnene gradove kraća. Rok dostave ne možemo garantirati ili zajamčiti.

U TIJEKU DOSTAVE primiti ćete SMS i e-mail obavijest od DPD-a s informacijama o okvirnom vremenu dostave.
Ukoliko je odabrana BOX NOW dostava, primit ćete SMS sa PIN-om za otvaranje pretinca na paketomatu, paket se mora preuzeti u roku od 48h od primitka obavijesti da je paket stigao.

 

Trudimo se Blisterice što je prije moguće spakirati i poslati na vaše adrese 🙂 . Često to uspijevamo isti radni dan ukoliko je narudžba zaprimljena do 12h, a najčešće paket šaljemo idući radni dan od zaprimljene narudžbe.  U iznimnim situacijama se čeka 2-3 radna dana da spakiramo paket no to je doista rijetko. Može se dogoditi ako se čeka na skraćivanje haljina ili u tijeku velikih npr. blagdanskih gužvi ili gužvi zbog posebnih promotivnih akcija koje su u tijeku.

————————————————————————–

DOSTAVA IZVAN GRANICA REPUBLIKE HRVATSKE:

Blisterice putuju i za sve zemlje Europske unije. 🙂
U našem web shopu trenutno je moguće odabrati DPD dostavu za: NJEMAČKU, AUSTRIJU i SLOVENIJU.
Način plaćanja: uplatom na račun

-NJEMAČKA:
9€
Besplatna dostava za narudžbe iznad 110€
-SLOVENIJA:
11€
Besplatna dostava za narudžbe iznad 110€
– AUSTRIJA:
20€
Besplatna dostava za narudžbe iznad 200€
Za sve ostale države Europske unije dostavu je moguće dogovoriti putem e-maila. Dostava se obračunava prema cjeniku dostavne službe DPD.

info@sisterblister.com