♡ POKLON BON

15,00 50,00 

Uz Sister Blister poklon bon usreći posebnu osobu. Za rođendan, godišnjicu, za sve! Za djevojke, bake i žene! 🙂

♡ KAKO ME KUPITI I KORISTITI?

Nakon vidljive uplate stići će ti digitalni poklon bon putem maila (isti mail stiže i osobi za koju je poklon). Ako ga želiš isprintati ili osobno proslijediti primatelju, onda u kućicu upiši svoj mail umjesto od primatelja.

Primit ćete jedinstveni kod koji se koristi tako da se upisuje u košarici pri završetku narudžbe. Kupon vrijedi 3 mjeseca od primitka.

Izaberi sliku poklon kartice

  • Sretan rođendan

Postavite iznos

Podaci o dostavi

INFORMACIJE O PRIMATELJU
VAŠI PODACI
Kategorija:

Uz Sister Blister poklon bon usreći posebnu osobu.

Za rođendan, godišnjicu, za sve! Za djevojke, bake i žene! 🙂

♡ KAKO ME KUPITI I KORISTITI?

Nakon vidljive uplate stići će ti digitalni poklon bon putem maila (isti mail stiže i osobi za koju je poklon).

Primit ćete jedinstveni kod koji se koristi tako da se upisuje u košarici pri završetku narudžbe. Kupon vrijedi 3 mjeseca od primitka.

Način plaćanja


PLAĆANJE POUZEĆEM (gotovinski pri preuzimanju paketa) moguće je za narudžbe koje dostavljamo u Hrvatskoj. Izuzetak su posebne narudžbe kod kojih je odabrana opcija skraćivanja dužine, tada je moguće isključivo plaćanje unaprijed, uplatom.
PLAĆANJE UPLATOM NA RAČUN - Plaćanje putem uplatnice ili internet bankarstvom. Ukoliko želite ostvariti besplatnu dostavu za narudžbe iznad 55€ ili odabirite opciju skraćivanja tada je potrebna prethodna uplata. Za dostavu izvan granica Hrvatske način plaćanja je isključivo uplatom na račun.

Dostava


Uslugu dostave vrši dostavna služba DPD. Vrijeme dostave za RH: ukupno 2-5 radnih dana od zaprimljene narudžbe, tj. vidljive uplate. Neradni dani i dan kada je poslana narudžba ne računaju se u vrijeme dostave. VRIJEME DOSTAVE: ukupno 2-5 radnih dana od zaprimljene narudžbe tj. vidljive uplate. Neradni dani i dan kada je poslana narudžba ne računaju se u vrijeme dostave. Vrijeme dostave je informativnog karaktera te ovisi o kurirskoj službi te mjestu gdje se narudžba zaputila, za otočnu dostavu u pravilu vrijedi nešto sporija dostava dok za veće kopnene gradove kraća. Rok dostave ne možemo garantirati niti zajamčiti.