Reklamacije i zamjene

Ukoliko Vam naručena Blisterica ipak ne odgovara, rado ćemo je zamijeniti za drugi model, broj ili veličinu. 🙂 Ukoliko je slučajno došlo do nekog propusta sa naše strane, voljele bi to ispraviti. Uvijek smo spremne čuti i konstruktivnu kritiku. Za sve to, tu je naš e-mail: info@sisterblister.com

DETALJNE UVJETE O ZAMJENAMA, REKLAMACIJAMA I POVRATU molimo da pročitate u našim UVJETIMA PRODAJE. Također prije sklapanja narudžbe, molimo da pročitate iste uvjete na koje pristajete prilikom naručivanja. Ispod Vam donosimo kratka objašnjenja vezana uz zamjene, reklamacije i povrate. Prije bilo kakvog slanja artikla nazad, molimo da nas obavezno prije kontaktirate telefonski ili e-mailom da Vam objasnimo proces.

Ukoliko ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni uslugom ili proizvodom prigovor nam možete uputiti na e-mail: info@sisterblister.com. Molimo da u e-mail navedete sve podatke kao u narudžbi, a kroz 14 dana očekujte naš odgovor. Na isti e-mail možete uputiti sve ostale upite i zahtjeve vezane uz zamjenu ili povrat proizvoda te raskid ugovora.

ZAMJENA PROIZVODA je moguća u roku od 14 dana od primitka paketa. Zamjenu je moguće je dogovoriti isključivo putem društvenih mreža ili e-maila: info@sisterblister.com. Molimo da nam u e-mailu navedete svoje podatke iz narudžbe, broj računa te detaljno navedete koju Blistericu vraćate te koju želite u zamjenu. Ukoliko iznos narudžbe ostaje isti ili veći, nova dostava će se obračunati 30,00 kn. Iznos za dostavu te razliku u cijeni uplaćujete virmanski te nakon vidljive uplate šaljemo paket. Moguće je i slanje pouzećem. Ukoliko se u narudžbu dodaje još proizvoda te novi proizvodi prelaze 55 € tada će dostava biti besplatna ukoliko plaćate unaprijed – uplatom na račun.

 

REKLAMACIJE UVAŽAVAMO AKO JE:

• isporučena roba koja nije naručena

• isporučena roba sa greškom tj. oštećenjem.

U slučaju opravdane reklamacije omogućuje se raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjena za isti proizvod ili drugi proizvod u istoj protuvrijednosti, tj. uz nadoplatu ako je potrebno. Charlie (OTP) šalje dostavnu službu da prikupi reklamirane oštećene ili pogrešno isporučene robe o svom trošku ukoliko se utvrdi da je reklamacija opravdana te da kupac nije utjecao na neispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe. U slučaju opravdane reklamacije u rokovima određenim Zakonom o obveznim odnosima, cjelokupan trošak zamjene proizvoda s novim u cijelosti snosi Charlie OTP.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA Raskid ugovora (povrat robe) moguć je u roku 14 dana od primitka paketa. U roku 14 dana možete vratiti naš proizvod koji je nije nošen, nije opran, deklariran je te je bez ikakvih oštećenja. U slučaju povrata proizvoda, kupac vraća robu o svom trošku. Pošiljke poslane pouzećem neće biti preuzete. Na temelju ugovora, u roku 14 dana od primitka vraćene robe, kupcu će biti vraćen iznos u vrijednosti proizvoda koje je platio. Iznos poštarine plaćene na temelju ugovora ne vraćamo.

Ukoliko je dostava bila besplatna te pri povratu robe i storniranju proizvoda to više nije, tada kupcu vraćamo iznos umanjen za troškove prve dostave ( 4 €) koja je gratis isključivo ako račun prelazi 55 €. Kupac je obavezan priložiti Jednostrani obrazac za raskid ugovora koji možete preuzeti OVDJE. Prije slanja i povrata robe molimo da nam se prvo javite mailom da dogovorimo sve detalje.

 

KUPAC NEMA PRAVO NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA ILI NA ZAMJENU AKO:

• je prošao rok od 14 dana od primitka paketa.

• je odabrana usluga skraćivanja proizvoda

NAPOMENA: Boje proizvoda na našim fotografijama ne moraju 100% odgovarati bojama u stvarnosti. Nastojimo što točnije i vjernije prenijeti sve informacije i izgled no nijanse boje mogu u stvarnosti varirati. Molimo da uzmete u obzir da svaki ekran drugačije prenosi određenu boju te je moguće da je trenutno korišteni materijal za izradu u stvarnosti za nijansu drugačiji od onoga na fotografiji. MJERE PROIZVODA na stanici su okvirne te ne odgovaraju u potpunosti onima u stvarnosti, moguća su malena odstupanja do maksimalno tri centimetra. Ne uvažavamo reklamacije za mjere i odstupanja od boje no ukoliko niste zadovoljni sa naručenim proizvod možete zamijeniti ili vratiti o svom trošku u roku od 14 dana.

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možeš preuzeti ovdje