SISTER
_

BLISTER BODOVI 

Registriraj se i skupljaj bodove sa svakom novom Blistericom!

1 € = 1 bod
Za svakih skupljenih 130 bodova dobivaš
10% popusta na cjelokupnu narudžbu po izboru, ne mora biti iduća.

Popust se može iskoristiti za Blisterice na popustu, ali se ne može zbrajati sa drugim kuponima / kodovima. Usluga dostave ne donosi bodove, popusti se ne obračunavaju na dostavu.

PREDUGAČKA?
_

USLUGA SKRAĆIVANJA 

Većinu Blisterica možemo skratiti na tvoju idealnu dužinu. Ukoliko je ta opcija moguća, pronaći ćeš ju kod artikla prije dodavanja u košaricu.
Basic hlače je moguće naručiti produžene / duže od naših standardnih. Potrebna je predbilježba putem maila ili porukom na društvenim mrežama.

Moramo naglasiti da u slučaju skraćivanja, povrat ili zamjena nisu mogući te skraćivanje radimo nakon vidljive uplate, nije moguće plaćanje pouzećem.

POKLON BON
_

POKLONI BLISTERICU

Naruči Blistericu na drugu adresu, a mi ćemo ubaciti čestitku sa tvojom porukom. ♡
Bitno je da nam u napomenu naznačiš da je Blisterica za poklon i da želiš čestitku. Tada na Blisterice nećemo pisati cijene, a poklon upakiran sa puno pažnje stiže na adresu koju si upisala pri narudžbi. 🙂

Blister poklon bon je opcija s kojom ne možeš pogriješiti. Iznos biraš sama te poklon bon u digitalnom obliku stiže na tvoj mail koji prosljeđuješ dalje. Iskoristiti se može u roku od 3 mjeseca u našem webshopu.

OBAVIJESTI ME
_

BLISTERICA NEDOSTUPNA?

Osluškujemo želje Sisterica i često ponovimo tražene modele.
Blister je malena radionica te nemamo velike zalihe pa je vrlo moguće da ćemo uskoro ponovno šivati model koji nije dostupan.
Predbilježiti se možeš tako da odabereš opciju “OBAVIJESTI ME” kod Blisterice koja nije dostupna.
Ukoliko će biti dostupna, stići će ti mail.

_

VEĆE NARUDŽBE ZA SKUPINE

Jako nas veseli jer su Blisterice već puno puta odabrane za nastup zborova, glazbenih i plesnih skupina, ali i kao radne uniforme! 🙂
Kod velikih narudžbi (minimalno 14 komada od iste boje i modela) odobravamo popust te se možemo dogovoriti oko malenih preinaka ili odabira boje.
Nudimo i uslugu strojnog vezenja i tiska logotipa, motiva, natpisa.
Za dodatne informacije i dogovor:
info@sisterblister.com

_

VELEPRODAJA SURADNJA

Želiš ugostiti Blisterice u svom dućanu?
Želiš nam predložiti neku cool suradnju?

Javi nam se na e-mail:
info@sisterblister.com