TORBA BURA | SUN

30,00 

Velika torba u koju stane apsolutno sve! Praktičnost joj je na prvom mjestu: ima vanjski džep za tvoju bocu vode, a kroz stražnji dio možeš provući prostirku ili ručnik! Za najmanje sitnice tu je džep sa zatvaračem unutar torbe.

Krasi ju motiv izrađen od konca.

Na zalihi

Materijali: 67% PAMUK 33% POLIESTER

Kupnjom ove Blisterice, skupit ćeš 30 Blister bodova!

Može se prati u perilici na 40 stupnjeva. Nakon pranja potrebno ju je malo ispeglati na obrnutoj strani.

Provjeri mjere

✂ Moguća su minimalna odstupanja od navedenih mjera i odstupanja u boji zavisno o postavkama ekrana.

Univerzalna veličina: Visina torbe 36 cm • Širina torbe 62 cm • Dužina jedne ručke 60 cm

Unutarnji džep: Visina 19 cm • Širina 20 cm

Način plaćanja


PLAĆANJE POUZEĆEM (gotovinski pri preuzimanju paketa) moguće je za narudžbe koje dostavljamo u Hrvatskoj. Izuzetak su posebne narudžbe kod kojih je odabrana opcija skraćivanja dužine, tada je moguće isključivo plaćanje unaprijed, uplatom.
PLAĆANJE UPLATOM NA RAČUN - Plaćanje putem uplatnice ili internet bankarstvom. Ukoliko želite ostvariti besplatnu dostavu za narudžbe iznad 55€ ili odabirite opciju skraćivanja tada je potrebna prethodna uplata. Za dostavu izvan granica Hrvatske način plaćanja je isključivo uplatom na račun.

Dostava


Uslugu dostave vrši dostavna služba DPD. Vrijeme dostave za RH: ukupno 2-5 radnih dana od zaprimljene narudžbe, tj. vidljive uplate. Neradni dani i dan kada je poslana narudžba ne računaju se u vrijeme dostave. VRIJEME DOSTAVE: ukupno 2-5 radnih dana od zaprimljene narudžbe tj. vidljive uplate. Neradni dani i dan kada je poslana narudžba ne računaju se u vrijeme dostave. Vrijeme dostave je informativnog karaktera te ovisi o kurirskoj službi te mjestu gdje se narudžba zaputila, za otočnu dostavu u pravilu vrijedi nešto sporija dostava dok za veće kopnene gradove kraća. Rok dostave ne možemo garantirati niti zajamčiti.

Možda će vam se također svidjeti…

...

Product has been added to your list.